Manteli-rahkakakku(karppaaja-lehti)

Siivilöi rahka esim.

kahvinsuodattimen läpi jotta osa nesteestä poistuu.

Vatkaa kerma kevyesti ja sekoita rahka, munat ja mantelillastut.

Kaada seos uunivuokaan ja paista 50-60 min uunin keskiosassa kunnes kakku hyytynyt ja saanut hiukan väriä.

Tarjoile kermavaahdon ja marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sarkkue
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, pehmeä rasvaton 0,3% (Valio), annos 250g375g225kcal37.5g16.1g1.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 450g1486kcal9g13.5g157.5g0g
Kananmuna kuoreton 330g471kcal41.3g1g33.8g0g
Mantelilastu (A la meira)150g900kcal36g9.9g81g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2610g6162kcal247.6g81g546.8g0g
Valittu annoskoko1305g3081kcal123.8g40.5g273.4g0g
Annoskoko puolitettuna653g1541kcal61.9g20.3g136.7g0g
Arvot/100g100g236kcal9.5g3.1g21g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266231