Tonnikalapiirakka kermaviili

Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan
Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa\'an pohjan päälle.

Lisää halutessasi hieman juustoraastetta
Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Tuia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g598g700kcal16.7g23.9g59.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 243g834kcal24.8g170.1g2.9g8.5g
Kananmuna kuoreton 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)299g490kcal74.8g2.7g19.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2610g4519kcal273.8g394.8g198.6g17g
Valittu annoskoko1305g2259kcal136.9g197.4g99.3g8.5g
Annoskoko puolitettuna653g1130kcal68.5g98.7g49.7g4.3g
Arvot/100g100g173kcal10.5g15.1g7.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386781