Lindan linssikeitto

Paahda chilihiutaleita (jos käytät) kuivassa kattilassa hetki.

Lisää sitten sipuli ja öljy pannulle ja paista n. 5 minuuttia.

Lisää linssit, kikherneet, kasvisliemi ja porkkanaraaste ja anna keittyä 15 minuuttia (kunnes linssit pehmenevät).

Lisää tarvittaessa vettä, mausta makusi mukaan (itse laitan tuoretta korianteria, pippuria ja suolaa).

Soseuta keitto ja lisää halutessasi pieni määrä kreikkalaista jugurttia valmiin annoksen päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Lmanttila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 180g182kcal2.3g8.7g14.7g3.1g
Linssi, vihreä, go green382g1291kcal110.7g217.6g3.8g116.5g
Kikherne (Gogreen), annos 100g382g401kcal30.5g53.5g7.6g38.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g191g54kcal1.1g11.4g0.4g4.8g
Rypsiöljy 34g298kcal0g0g33.7g0g
Kreikkalainen jogurtti (Valio), annos 100g112g129kcal6.7g5.6g9g0g
Kasvisliemikuutio 25g75kcal2.3g3.3g5.8g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2610g4858kcal307.2g600.2g150g326g
Valittu annoskoko1305g2429kcal153.6g300.1g75g163g
Annoskoko puolitettuna653g1215kcal76.8g150.1g37.5g81.5g
Arvot/100g100g186kcal11.8g23g5.7g12.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=393506