Punajuurikeitto

Kuullota pilkotut sipulit ja punajuuret (sekä nauriit tai lantut) juoksevassa oivariinissa.

Lisää 4 dl vettä ja mausteet.

Keitä miedolla lämmöllä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Lisää tuorejuusto ja/tai kerma.

Lisää sitruunamehu ja soseuta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 506g194kcal5.1g34.9g1g12.7g
Nauris 101g28kcal1g4.3g0.3g1.9g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Oivariini, juokseva, rasvaseos34g243kcal0.2g0.2g27g0g
Sitruunamehu, laimentamaton34g7.1kcal0.1g0.5g0g0g
Vesi450g0kcal0g0g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton68g108kcal5.4g2.7g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2610g1221kcal26.6g96g74.6g33g
Valittu annoskoko1305g611kcal13.3g48g37.3g16.5g
Annoskoko puolitettuna653g305kcal6.7g24g18.7g8.3g
Arvot/100g100g47kcal1g3.7g2.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=88566