Kukkakaalimuhennos koskenlaskijalla

Keitä kukkakaalit kypsäksi.

Sulata eri kattilassa voi, lisää vehnäjauhot koko ajan sekoittaen.

Lisää maito hiljalleen, koko ajan sekoittaen seokseen, jossa voi on imeytynyt vehnäjauhoihin.

Keitä hiljalleen n.10 minuuttia.

Lisää koskenlaskija paloina kastikkeeseen ja sekoita.

Ota kattila liedeltä, lisää suola ja keitetyt kukkakaalit valkokastikkeeseen ja halutessasi kruunaa hyppysellisellä rakuunaa.

Maistuu myös kylmänä ruisleivän päällä!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Julette
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 5525g1329kcal100g121.5g16.6g127.1g
Vehnäjauho puolikarkea 221g758kcal22.5g154.7g2.7g7.7g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen3683g1216kcal121.5g180.5g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g368g1031kcal70g0g81g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g184g1344kcal1.8g1.8g147.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g11358kcal631.6g917g495.2g269.6g
Valittu annoskoko10000g5679kcal315.8g458.5g247.6g134.8g
Annoskoko puolitettuna5000g2839kcal157.9g229.3g123.8g67.4g
Arvot/100g100g57kcal3.2g4.6g2.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338204