Äyriäispaella (Pirkka)

1. Sulata äyriäissekoitus pakkauksen ohjeen mukaan.

Valuta hyvin.

2. Hienonna sipuli ja valkosipulit.

Suikaloi paprika.

Kuutioi chorizo pieniksi kuutioiksi.

Kuumenna pannulla rasva ja kuullota sipuleita siinä hetki.

Lisää pannulle chorizo ja riisit.

Jatka kuullottamista, kunnes riisi muuttuu läpikuultavaksi.

3. Lisää pannulle kiehuva vesi ja mausteet.

Hauduta kannen alla noin 17 minuuttia, kunnes riisi on lähes kypsää.

4. Lisää joukkoon suikaloitu paprika ja hauduta pari minuuttia.

Sekoita paellaan valutettu äyriäissekoitus.

Kuumenna ja hauduta vielä 3-5 minuuttia.

Koristele paella tuoreella persiljalla ja sitruunalohkoilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Akalliop
AineksetMääräEnergiaPHRK
Äyriäissekoitus (Pirkka), annos 350g4284g3856kcal728.3g149.9g64.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g86g89kcal6.8g14g0.5g1.7g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g122g1102kcal0g0g122.4g0g
Paprika punainen 2203g645kcal20.7g99.1g8.8g41.9g
Chorizo makkara (Pirkka), annos 100g1224g4308kcal244.8g6.1g367.2g0g
Riisi tumma 2081g7261kcal145.7g1498.2g47.9g83.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g34522kcal2292.6g3534.6g1222.2g253.6g
Valittu annoskoko10000g17261kcal1146.3g1767.3g611.1g126.8g
Annoskoko puolitettuna5000g8631kcal573.2g883.7g305.6g63.4g
Arvot/100g100g173kcal11.5g17.7g6.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=450619