Gulassipata

1. Leikkaa naudan sisäpaisti noin 1/2 cm:n paksuisiksi viipaleiksi.

Leikkaa kuoritut, halkaistut sipulit lohkoiksi.

Hienonna valkosipulinkynnet ja halkaistu chilipalko, josta on poistettu siemenet.

Viipaloi kuoritut porkkanat ja paloittele paprikat.

2. Ruskista lihaviipaleet pannussa 3-4 erässä tilkassa öljyä ja siirrä toiseen astiaan.

3. Kiehauta sipulit, chili ja paprikajauhe pannussa tai padassa tilkassa öljyä.

Lisää pataan sipulien kanssa ruskistetut paistiviipaleet ja porkkanat.

Kaada joukkoon vesi ja mausta gulassi.

Kypsennä kannen alla liedellä tai uunissa 200 asteessa noin tunti.

4. Lisää pataan paprikat ja tomaattipyree.

Kypsennä vielä noin 1/2 tuntia.

Hienonna padan pinnalle runsaasti persiljaa.

Tarjoa keitetyn riisin tai pastan sekä ruokajogurtin ja vaalean leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Kilroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Sisäpaisti507g558kcal111.5g0.5g15.2g0g
Sipuli 113g34kcal1.4g5.4g0.2g1.9g
Valkosipuli 8.4g9kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Chili paprika punainen11g4.5kcal0.2g1g0g0g
Porkkana 169g55kcal1g9.4g0.3g4.3g
Paprika, punainen113g29kcal1g5.2g0.5g2.3g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl17g149kcal0g0g16.9g0g
Paprikajauhe 3.1g10kcal0.5g0.6g0.4g1.2g
Vesi, vesijohtovesi 282g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.2g
Suola, annos 3g4.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomaattisose tomaattipyree 25g19kcal1.1g3.3g0.1g0.3g
Persilja 56g15kcal0.8g0.6g0.1g4.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2619g1772kcal236.8g55.6g67.6g30g
Valittu annoskoko1309g886kcal118.4g27.8g33.8g15g
Annoskoko puolitettuna655g443kcal59.2g13.9g16.9g7.5g
Arvot/100g100g68kcal9g2.1g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132840