Jauhelihajuuresvuoka

Paista jauheliha ja mausta mielesi mukaan (esim.

grillaus- ja paprikamauste toimii aina).

Kuullosta sipuli jauhelihan seassa.

Lisää 3dl vettä ja murenna lihaliemikuutio joukkoon, kiehauta.

Lisää 2,5dl ruokakermaa.

Voitele vuoka rasvalla.

Sekoita peruna-juuressekoitus ja "jauhelihakastike" vuoassa.

Lisää tarvittaessa vettä/ruokakermaa oman maun mukaan.

Halutessasi voit lisätä juustoa päälle.

Kypsennä uunissa 200 asteessa tunnin ajan alimmalla tasolla.

Mitä mainioin arkiruoka :)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha (Atria), annos 400g258g438kcal51.5g0g25.8g0g
Peruna-juuressekoitus (Kesäpöytä apetit), annos 100g644g341kcal9g73.4g1.3g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl6.4g16kcal0.8g0.1g1.4g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g161g258kcal4.8g6.4g24.1g0g
Oivariini, laktoositon (Valio), annos 5g2.6g18kcal0g0g1.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 193g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 45g14kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2619g2167kcal133.4g164.2g109.2g1.6g
Valittu annoskoko1310g1084kcal66.7g82.1g54.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna655g542kcal33.4g41.1g27.3g0.4g
Arvot/100g100g83kcal5.1g6.3g4.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219134