Hapankaalikeitto (Luomu Naudanliha)

500 g Naudanlihaa

2 Porkkanaa

2 Sipulia

5 Perunaa

250 g Hapankaali

Tomaattipyree

Suolaa ja pippuria maun mukaan

Keitä Liha 1 Tunnin
Paloittele vihannekset
ja heitä kattilaan keitä 15 minuuttia tai niin kauan kunnes peruna on valmis

Syö smetanan kera

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Myokine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g13g3.6kcal0.1g0.8g0g0.3g
Naudanliha keskiarvo 50g76kcal9.7g0g4.2g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g30g18kcal0.4g3.9g0g0.3g
Hapankaali (Rasilainen)25g4.5kcal0.5g0.5g0.1g0.5g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Smetana1.5g5.9kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana262g222kcal21.6g11.4g9.8g2.6g
Valittu annoskoko131g111kcal10.8g5.7g4.9g1.3g
Annoskoko puolitettuna66g56kcal5.4g2.9g2.5g0.7g
Arvot/100g100g85kcal8.2g4.4g3.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=225032