Karppipannari

Kaikki ainekset kulhossa sekaisin ja taikina uunivuoalle, joka on voideltu.

Taikina hyvin löysää.

Ensin uuniin 220-225 asteeseen n. 20 minuutiksi ja sitten 160 asteeseen n.10 minuutiksi, kunnes pannarin pinta on ruskea.

Tarjoillaan marjojen kanssa! :)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Heidiihh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 5g36kcal0.1g0g4.1g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g20g120kcal4.2g1.3g10.8g0g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Kuohukerma,valio,2dl50g170kcal1g1.5g17.5g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana262g812kcal24.4g6.4g76g0g
Valittu annoskoko131g406kcal12.2g3.2g38g0g
Annoskoko puolitettuna66g203kcal6.1g1.6g19g0g
Arvot/100g100g310kcal9.3g2.4g29g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112903