Lihamureke (karppi)

Silppua sipuli ja sekoita jauhelihaan.

Lisää kermaviili, kaurahiutaleet, kananmuna ja tomaattipyree.

Sekoita tasaiseksi, mausta suolalla ja pippurilla.

Laita murekemassa uuninkestävään vuokaan ja paista 225 asteisessa uunissa 50 minuutin ajan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha75g125kcal14.3g0g7.5g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 25g33kcal0.7g0.8g3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu8.5g11kcal0.9g0g0.8g0g
Tomaattipyree, Pirkka3.8g3.1kcal0.1g0.7g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Kaurahiutale 5g19kcal0.7g2.8g0.4g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana262g390kcal34g10.2g23.4g1.8g
Valittu annoskoko131g195kcal17g5.1g11.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna66g98kcal8.5g2.6g5.9g0.5g
Arvot/100g100g149kcal13g3.9g8.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227897