Ratatualle

Paista kevyesti öljyssä porkkanat ja sipulit lisää vesi ja vihannes lientä anna hautua 20 min. paista loput raaka-aineet mausta mustapippurilla timjamilla ja oregaanolla lisää tl hunajaa ja paseerattu tomaatti jatka hauduttamista 10 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2795 grammaa

Aipi1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g14g3.9kcal0.1g0.8g0g0.4g
Vesi4.7g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 0.9g3.1kcal0g0.8g0g0g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl1.2g10kcal0g0g1.2g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)23g7kcal0.2g1.4g0g0.2g
Nauris 9g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Parsakaali brokkoli 16g5.8kcal0.8g0.3g0g0.4g
Paprika, punainen14g3.6kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Sipuli 28g8.5kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Kesäkurpitsa zucchini 19g3.4kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana262g97kcal3.6g12.4g3g4.2g
Valittu annoskoko131g48kcal1.8g6.2g1.5g2.1g
Annoskoko puolitettuna66g24kcal0.9g3.1g0.8g1.1g
Arvot/100g100g37kcal1.4g4.7g1.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=58753