Kanatomaattipastakastike

Oliiviöljyä pannulle noin 2 rkl ja vettä saman verran päälle.

Kaadetaan pilkotut sipulit perään ja annetaan hetken kiehua.

Lisätään 2 tölkkiä tomaattimurskaa, saman verran vettä, valkosipuli (8-10 keskikokoista kynttä), pippuri ja basilika.

Palotellaan broilerin rintafileet ja paistetaan kypsiksi.

Lisätään paistetut broilerpalat tomaattimönjään.

Annetaan kiehua noin puoli tuntia kunnes kastike on kohtalaisen paksua (vedestä arviolta puolet haihtunut.) Annostellaan sopivasti suolaa.

Tarjoillaan vaikka pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)56g14kcal0.6g3.1g0g0.8g
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 2.1g2.3kcal0.2g0.3g0g0g
Basilika, kuivattu 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 28g47kcal7.8g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana262g170kcal17.6g8.4g7.2g2.4g
Valittu annoskoko131g85kcal8.8g4.2g3.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna66g43kcal4.4g2.1g1.8g0.6g
Arvot/100g100g65kcal6.7g3.2g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298802