Helppo mustikkapiirakka

Sulata margariini.

Sekoita jäähtyneeseen rasvaan sokeri ja kananmuna hyvin.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan.

Voitele piirakkavuoka ja levitä taikina pohjalle ja reunoille.

Sekoita täytteen aineet keskenään ja lisää pohjaan.

Ripottele perunajauhoissa kieritetyt mustikat täytteen päälle.

Paista 175* n. 40min.

Täyte
1prk kevyttäkermaviiliä
0.5dl sokeria
1 kananmuna
1,5tl vaniljasokeria
200g mustikoita

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen19g135kcal0g0g15g0g
Sokeri 11g43kcal0g10.6g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)13g16kcal1.4g0g1.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 24g84kcal2.5g17.1g0.3g0.9g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 25g16kcal0.8g1.2g0.9g0g
Sokeri 5.3g22kcal0g5.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.9g3.8kcal0g0.9g0g0g
Mustikka metsä- 25g11kcal0.1g1.6g0.1g0.8g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 1.2g4kcal0g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana262g690kcal11.4g75.8g36.2g3.4g
Valittu annoskoko131g345kcal5.7g37.9g18.1g1.7g
Annoskoko puolitettuna66g172kcal2.9g19g9.1g0.9g
Arvot/100g100g263kcal4.3g28.9g13.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126206