Marinoitu kuha

Ensin valmistetaan marinadi:

Sipuliksi kannattaa valita kevätsipuli, joka pilkotaan varsineen.

Makeutta antamaan voi käyttää mitä tahansa tummaa sokeria (itse käytin muscovadoa).

Jos haluaa jättää sokerin kokonaan pois, kannattaa käyttää makeaa soijakastiketta.

Limestä puristetaan vähän mehua ja raastetaan kuorta mukaan.

Kalafileiden annetaan marinoitua noin tunti ennen paistamista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Inkivääri, tuore, silputtu3.3g2.6kcal0.1g0.6g0g0.1g
Soijakastike 12g7.1kcal0.6g1.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Fariinisokeri3.3g13kcal0g3.3g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g3.3g6.2kcal0g1.5g0g0g
Lime, kuorittu, annos 50g6.6g2.4kcal0g0.1g0.1g0.2g
Kuhafile, raaka88g63kcal14.2g0g0.6g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana263g273kcal30g14.2g10.2g1g
Valittu annoskoko131g137kcal15g7.1g5.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna66g68kcal7.5g3.6g2.6g0.3g
Arvot/100g100g104kcal11.4g5.4g3.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=118833