Raejuustomakaroonilaatikko

Pasta sipuli ja jauheliha.

Laita keittämätön pasta, rejuusto ja valkuaiset uuninkestävään vuokaan, lisää paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisää litra keitettyä vettä ja mieleiset mausteet.

Sekoita kunnolla.

Anna olla uunissa 200C
noin tunnin.

Anna sen jälkeen vetäytyä kunnolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Hade
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino20g66kcal4.5g10.4g0.7g1.2g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g31g20kcal4.1g0.6g0.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha31g52kcal5.9g0g3.1g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g8.2g3.4kcal0.8g0g0g0g
Vesi39g0kcal0g0g0g0g
Sipuli, kokonainen 50g2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana262g285kcal30.6g22.2g7.8g2.4g
Valittu annoskoko131g143kcal15.3g11.1g3.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna66g71kcal7.7g5.6g2g0.6g
Arvot/100g100g109kcal11.7g8.5g3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148930