Jauhelihapata (protskupitoinen)

1. Paista jauhelihat (kevyt 10%).

Lisää sipuli (silputtu) ja valkosipuli (murskana).

2. Keitä samalla makaroni (tumma torino protein pasta).

3. Lisää pasta joukkoon ja tomaattimurska.

4. Lisää mausteita.

Suola, pippuri, tabasco.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Pete76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g75g128kcal14.3g0g7.5g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Torino tumma proteiinipasta plus9g32kcal2.2g5g0.3g0.6g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g35g8kcal0.5g1.2g0.1g0g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana263g343kcal34.4g13.8g15.8g1.6g
Valittu annoskoko131g171kcal17.2g6.9g7.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna66g86kcal8.6g3.5g4g0.4g
Arvot/100g100g131kcal13.1g5.3g6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=155426