Kikhernesalaatti

Valuta kikherneet ja kaada kulhoon.

Lisää rypsiöljy, raasta päälle parmesanjuustoa n. ruokalusikallinen ja mausta sitruunamehulla.

Sekoita ja anna maustua kylmässä pari tuntia.

Tarjoa lisukkeena kalalle tai lihalle tai salaatin osana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Sade1980
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne (Gogreen), annos 100g119g125kcal9.5g16.7g2.4g11.9g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g6.3g24kcal2.1g0g1.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.6g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana263g377kcal23.2g33.4g17.2g23.8g
Valittu annoskoko131g188kcal11.6g16.7g8.6g11.9g
Annoskoko puolitettuna66g94kcal5.8g8.4g4.3g6g
Arvot/100g100g144kcal8.8g12.7g6.5g9.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=164308