Aurasilakat

Silakkafileet uunivuokaan nahkapuoli alaspäin, aurajuustomuruset fileiden päälle.

Ladotaan toinen kerros fileitä, nahkapuoli ylöspäin.

Kerma, sinappi ja mausteet sekoitetaan ja kaadetaan fileiden päälle.

Uuniin noin 200 C puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 175 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 94g135kcal15g0g8.4g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g19g21kcal0.4g0.6g1.9g0g
Tilli, tuore 4.5g1.4kcal0.2g0g0g0.1g
Aurajuusto11g38kcal2.3g0g3.3g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl2.4g3.4kcal0.1g0.2g0.2g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana263g399kcal36g1.8g27.6g0.2g
Valittu annoskoko131g199kcal18g0.9g13.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna66g100kcal9g0.5g6.9g0.1g
Arvot/100g100g152kcal13.7g0.7g10.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=229022