Jauhelihapullat tomaattimurskassa

Laita korppujauho, soijakerma, vesi(n2dl) ,mausteet (suola, basilika, pippuri, paprika, ym) turpoamaan hetkeksi.

Lisää jauhelija, sipuli ja munat.

Sekoita.

Tee taikinasta pullia (lapsen nyrkin kokoisia) ja laita ne vuokaan, kaada päälle tomaattimurskaa (2 tlk).

Laita uuniin 190 ast n 40min.

Tarjoile haluamasi lisukkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 88g280kcal23.4g0g20.9g0g
Korppujauho gluteeniton (Risetti), annos 25g6.2g20kcal1.9g3.4g0.1g0g
Soijakerma/-pohjainen ruoanlaittovalmiste Alpro rasvaa 17%, annos 251g19g32kcal0.4g0.3g3.2g0.1g
Kananmuna kuoreton 13g18kcal1.6g0g1.3g0g
Korppujauho 6.2g23kcal0.7g4.7g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana262g746kcal56g16.8g51.2g0.8g
Valittu annoskoko131g373kcal28g8.4g25.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna66g187kcal14g4.2g12.8g0.2g
Arvot/100g100g285kcal21.4g6.4g19.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264658