Janskun Juustoiset Kanapekonirullat

Sulatejuusto rintafileisiin.

Pekonia ympärille.

Kiinnitä hammasikuilla.

UUniin n.50minuutiksi käännä puolivälissä. 175astetta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile75g100kcal14.3g0.5g4.5g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g39g110kcal7.1g0.2g9.1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g17g47kcal3.2g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana263g515kcal49.2g1.4g34.6g0g
Valittu annoskoko131g257kcal24.6g0.7g17.3g0g
Annoskoko puolitettuna66g129kcal12.3g0.4g8.7g0g
Arvot/100g100g196kcal18.7g0.5g13.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269731