Lanttusupikas

Keitä lanttupalat ja survo ne lisäämällä joukkoon desin verran keitinvettä.

Lisää siirappi, 50 grammaa margariinia ja mausteet.

Tee taikina sekoittamalla puolitoistadesiä vettä, puoli teelusikallista suolaa, kaksi desiä suirjauhoja ja puolitoista desiä vehnäjauhoja.

Jaa taikina 16 osaan.

Kauli taikinasta pyöreitä lättysiä ja täytä ne lanttusurvoksella.

Paista 275-asteisessa uunissa noin vartin verran.

Lisää 25 grammaa margariiniä tilkkaan keitinvettä ja voitele valmiit piirakatat.

Sillä.

Anna piiraiden hautua ja pehvetä tunnin pari ennen nauttimista.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Krisse2506

Ruoti38 sanoi...

Kiitos! Hyviä tuli. Ritva

perjantai 28.11.2014 klo 21:59

AineksetMääräEnergiaPHRK
Lantturaaste, annos 100g78g20kcal0.8g3.6g0.2g1.4g
Margariini, 60%, Rainbow5.9g32kcal0.1g0.1g3.5g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 5.5g17kcal0g4.1g0g0g
Valkopippuri 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta1.6g5.6kcal0.2g1.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 24g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 8.6g26kcal0.8g4.8g0.2g1.2g
Vehnäjauho puolikarkea 7.6g26kcal0.8g5.3g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana263g253kcal5.4g38.2g8g6g
Valittu annoskoko131g127kcal2.7g19.1g4g3g
Annoskoko puolitettuna66g63kcal1.4g9.6g2g1.5g
Arvot/100g100g96kcal2.1g14.5g3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=288967