Feta-pinaattipiirakka

Voisulaan sekoitetaan juustoraaste ja mantelijauho, ja taikina painellaan piirakkavuoan pohjalle.

Paistetaan n. 10 min 175°C:ssa.

Sulata pinaatti ja sekoita täytteen ainekset keskenään.

Kaada täyte vuokaan ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Paista 225 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.

Ohje a la Karppi -sivustolta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 6.5g48kcal0.1g0g5.3g0g
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g8.7g51kcal1.9g1.7g4.4g0g
Grated cheese (Linessa), annos 200g16g47kcal4.8g0.6g2.8g0g
Sofra greek style salad cheese (Saksal.), annos 100g27g74kcal5.5g0.3g6g0g
Pakastepinaatti rainbow33g6.5kcal1g0.2g0.3g0.4g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 22g5.8kcal0.7g0.7g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Grated cheese light juustraaste (Linessa), annos 50g5.5g15kcal1.6g0.1g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana263g527kcal34.2g7.4g41.8g0.8g
Valittu annoskoko131g264kcal17.1g3.7g20.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna66g132kcal8.6g1.9g10.5g0.2g
Arvot/100g100g201kcal13g2.8g15.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=295697