Hernekeitto, sianliha-pekoni

Liotetaan kuivia herneitä ohjeen mukaan yli yön. Ruskistetaan lihat ja kipataan herneiden sekaan kiehumaan.

Annetaan muhia matalalla lämmöllä kauan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 840 grammaa

Krissy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianlihasuikale, annos 100g47g102kcal8.6g0g7.6g0g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus22g77kcal3.1g0.1g7g0g
Herne kuivattu63g176kcal11.2g30.3g0.6g6.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana263g710kcal45.8g60.8g30.4g12.6g
Valittu annoskoko131g355kcal22.9g30.4g15.2g6.3g
Annoskoko puolitettuna66g178kcal11.5g15.2g7.6g3.2g
Arvot/100g100g270kcal17.4g23.2g11.6g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=34161