Tomaatti-vuohenjuustokeitto

Hienonna sipuli, paprika ja valkosipuli.

Kuullota niitä öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää yrttimausteet.

Kaada sekaan tomattimurska, paseeratut tomaatit, sokeri ja mustapippurirouhe.

Huuhdo tölkit vedellä ja kaada vesi kattilaan.

Anna kiehua miedolla lämmöllä 15 min. ja hämmentele välillä.

Lisää suola ja murentele vuohenjuusto sekaan.

Kaada ruokakerma joukkoon ja sekoita.

Ota kattila levyltä ja soseuta keitto sauvasekoittimella.

Jos keitto on liian sakeaa, lisää vettä.

Laita takaisin levylle ja anna hautua vielä 10 min. Maista ja lisää tarvittaessa suola.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 1.7g16kcal0g0g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Paprika, punainen3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Oregano, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Timjami 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g50g10kcal0.7g1.5g0.1g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g31g7.8kcal0.4g1.3g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Vuohenjuusto, petit chebra (Lidl), annos 100g13g38kcal2.4g0g3.1g0g
Ruokakerma hyla luomu 15% (Valio), annos 200g13g20kcal0.3g0.5g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana262g192kcal7.8g8g13.8g0.4g
Valittu annoskoko131g96kcal3.9g4g6.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna66g48kcal2g2g3.5g0.1g
Arvot/100g100g73kcal3g3g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=362950