Juustosalaatti

Huuhtele ja revi jääsalaatti sopiviksi suupaloiksi.

Kuori ja paloittele päärynä.

Lämmitä paistinpannu, johon olet lisännyt oivariin ja musovado-sokerin.

Kuumenna ja paista päärynät sokerisiirapissa.

Kokoa salaatti syvälle lautaselle.

Tässä ohjeessa on käytetty stockan Italialaista maalaisgoudaa - aurinkokuivattu tomaatti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gouda, Pirkka31g119kcal7.2g0g9.4g0g
Cashewpähkinä 13g72kcal2.5g2.4g5.8g0.4g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 31g23kcal0.2g4.8g0.1g0.3g
Fariinisokeri6.2g25kcal0g6.2g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos6.2g45kcal0g0g5g0g
Päärynä kuorittu 31g14kcal0.1g2.5g0g1.2g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka13g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana262g598kcal20.2g32g40.6g4g
Valittu annoskoko131g299kcal10.1g16g20.3g2g
Annoskoko puolitettuna66g150kcal5.1g8g10.2g1g
Arvot/100g100g228kcal7.7g12.2g15.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75597