Kalakeitto (kermainen)

Pilko kuoritut perunat, keitä ne melkein kypsiksi purjon ja kalafondin kanssa.

Lisää kala kuutioina.

Mausta kuivatulla tillillä ja valkopippurilla.

Lisää kerma.

Kuumenna kiehuvaksi ja lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g47g28kcal0.7g6.1g0g0.4g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g2.3g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Purjoviipaleet rainbow 200g9g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Seiti x-tra38g30kcal6.4g0.4g0.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.1g15kcal0g0g1.7g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g9g32kcal0.2g0.3g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana263g219kcal15g14.4g11.2g0.8g
Valittu annoskoko131g110kcal7.5g7.2g5.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna66g55kcal3.8g3.6g2.8g0.2g
Arvot/100g100g84kcal5.7g5.5g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431842