Hyydykekakku (marja-jogurtti)

Digestivekeksit ja sulatettu voi sekaisin ja painellaan vuokan (18cm) pohjalle.

Sekoitetaan rahka ja jogurtti ja marjat.

Liotetaan liivatelehdet kylmässä vedessä ja sekoitetaan puristettuna tilkkaan juuri kiehautettua vettä.

Sekoitetaan liivatevesi marjajogurttirahkaan.

Kaadetaan seos vuokaan piparipohjan päälle.

Hyydytetään muutama tunti jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 601 grammaa

Jonnag86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestivekeksi (Lu), annos 100g24g106kcal1.8g16.1g3.9g1g
Voi (perinteinen meijerivoi)7.7g55kcal0g0g6.1g0g
Liivatelehti, gelatiini1.3g4.6kcal1.1g0g0g0g
Jogurtti, maustamaton A (Valio) 100 g, 1 dl16g10kcal0.6g0.8g0.4g0g
Maitorahka (Pirkka)55g36kcal6.6g2.2g0.2g0g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g3.3g13kcal0g2.8g0.2g0g
Vadelma 15g6.3kcal0.2g0.6g0.1g0.6g
Mustikka metsä- 8.7g3.9kcal0g0.6g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana263g471kcal20.6g46.2g22g3.8g
Valittu annoskoko132g235kcal10.3g23.1g11g1.9g
Annoskoko puolitettuna66g118kcal5.2g11.6g5.5g1g
Arvot/100g100g179kcal7.8g17.6g8.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=218475