JVKurmee Kani Conejo en salmorejo

Kani palasiksi.

Valkosipuli, suola, chili, paprikajauhe (saisi olla enemmänkin), etikka, öljy ja laakerinlehdet marinadiksi ja kani uimaan vuorikautta ennen paistoa.

Paisto.

Loppu valkosipuli, paprikajauhe, suola ja paistetut sisäelimet muutaman paprikanpalasen kanssa mixeriin ja lisää seus pataan.

Muutamaksi tunniksi pataan ja ryppypotut mukaan pöytään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 3g3.3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Chili paprika punainen0.8g0.3kcal0g0.1g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.5g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.5g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Kani 78g127kcal16.5g0g6.8g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g5.2g1kcal0g0.3g0g0g
Oliiviöljy 2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Paprika punainen 11g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g0.9g0.2kcal0g0.1g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Alkoholiton valkoviini ebony vale (Saksa), annos 100g7.3g2.2kcal0g0g0g0g
Vesi21g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana263g326kcal33.8g3.2g19.2g1g
Valittu annoskoko132g163kcal16.9g1.6g9.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna66g82kcal8.5g0.8g4.8g0.3g
Arvot/100g100g124kcal12.9g1.2g7.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=417386