Limanpapu-kirsikkatomaattitagine

Kuumenna öljy paksupohjaisessa pannussa.

Kisää sipuli, valkosipuli ja inkivääri ja kuullota seosta n. 10 min. kunnes ainekset ovat pehmenneet, mutta eivät ruskistuneet.

Lisää seokseen sahrami ja sen jälkeen kirsikkatomaatit sekä sokeri.

Kun tomaatit alkavat pehmetä, lisää valutetut pavut.

Kun seos kuumentunut kauttaaltaan, lisää oliivit, kaneli ja paprikajauhe.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja ripottele pinnalle silopersiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu iso valkoinen, keitetty65g188kcal14.2g29.1g1g0g
Oliiviöljy 5.7g50kcal0g0g5.7g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu3.5g2.8kcal0.1g0.6g0g0.1g
Kirsikkatomaatti, suomalainen35g7kcal0.2g1.3g0.1g0.5g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g1.1g3.9kcal0g1g0g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 8.4g17kcal0.1g0.2g1.7g0.4g
Sahrami (Santa maria), annos 0.5g0.1g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Kaneli, jauhettu, annos 2g0.3g0.7kcal0g0.2g0g0.2g
Persilja 0.7g0.2kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana263g550kcal29.6g66.6g17g3.2g
Valittu annoskoko132g275kcal14.8g33.3g8.5g1.6g
Annoskoko puolitettuna66g138kcal7.4g16.7g4.3g0.8g
Arvot/100g100g209kcal11.2g25.3g6.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173903