Kana-kasviskastike

Laita öljy kasariin.

Ruskista kanaa hetki.

Lisää suikaloidut paprikat, huuhdottu ja pilkottu purjo sekä pilkottu tomaatti.

Huuhdo kesäkurpitsa ja halkaise se pituussuunnassa kahtia ja halkaise molemmat puolikkaat vielä pituus ja leveyssuunnassa kahtia.

Vuole juustohöylällä kesäkurpitsa lastuiksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää tomaattimurska ja lihaliemi liuotettuna 2dl kuumaa vettä.

Lisää 1 rkl vehnäjauhoa ja sekoita.

Kypsennä noin 15 min, tai kunnes kastike on sopivan kypsää.

Lisää hienonnettu basilika sekä mustapippuria, suolaa ja paprikajauhetta maun mukaan.

Nauti riisin tai tumman pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Nahkuri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 3.3g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 25g4.5kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Paprika punainen 14g4.2kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Rypsiöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g0.6g1.9kcal0.1g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 13g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g38g36kcal7.5g0g0.3g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)23g9kcal0.3g1.7g0.1g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 0.6g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana263g152kcal16.8g7.6g4.8g2.2g
Valittu annoskoko132g76kcal8.4g3.8g2.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna66g38kcal4.2g1.9g1.2g0.6g
Arvot/100g100g58kcal6.4g2.9g1.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=185762