Jauhelihatäytteiset munakoisot

Halkaise munakoisot puoliksi ja koverra sisus niin, että reunoille jää 1 cm. Sisuksen voi käyttää täytteeseen.

Sipaise öljyä munakoisojen sisälle ja paista folion alla uunissa 200 asteessa n. 30 min. Täytteeseen paista pannulla jauheliha ja sipulit, sekä lisää sitten oliivit ja tomaattimurska.

Mausteiksi mustapippuri ja suola, timjami ja ripaus kanelia.

Lisää lopuksi hunaja.

Täytä esipaistetut munakoisot ja ripottele päälle juustoraaste.

Paista vielä 15-20 min uunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Rauduskoivu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g35g12kcal0.4g2.3g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g0.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Hunaja 0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Nautajauheliha 15%28g58kcal5.1g0g4.2g0g
Oliiviöljy 0.6g5kcal0g0g0.6g0g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 3.5g13kcal0.8g0g1.1g0g
Munakoiso 53g12kcal0.3g1.6g0.1g1.3g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 3.5g7kcal0g0.1g0.7g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana263g221kcal13.4g9.2g13.8g3.2g
Valittu annoskoko132g110kcal6.7g4.6g6.9g1.6g
Annoskoko puolitettuna66g55kcal3.4g2.3g3.5g0.8g
Arvot/100g100g84kcal5.1g3.5g5.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=456465