Jauheliha-perunalaatikko

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Mausta jauhelihamausteella ja mustapippurirouheella.

Kiehauta lihaliemi ja lisää kolmen juuston kerma.

Kokoa vuokaan kerroksittain peruna-sipuliseos, juuressuikaleet ja jauheliha.

Lisää liemi.

Paista 200 asteessa noin 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g25g6.3kcal0.3g1.2g0.1g0.6g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 35g25kcal0.6g5.1g0.1g0.4g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl18g21kcal0.6g0.6g1.8g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.8g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi21g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g28g48kcal5.3g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana263g207kcal13.8g14.4g10g2.2g
Valittu annoskoko132g104kcal6.9g7.2g5g1.1g
Annoskoko puolitettuna66g52kcal3.5g3.6g2.5g0.6g
Arvot/100g100g79kcal5.2g5.5g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75759