BodyPasta Carbonara

1. Pilko sipuli, chilit ja kuori valkosipuli
2. Lisää 1-1,5dl rypsiöljyä kattilan pohjalle, lisää sipulit ja chili, kuullota niin kauan että ovat pehmenneet
3. Lisää ~1,5-2dl vettä, silppua tehosekoittimella ainekset hyvin hienoksi puuroksi, tämän jälkeen lisää ruokakerma Kolme Juustoa
4. Paista jauheliha ja lisää se kattilaan sipuleiden seuraksi
5. Keitä 1L vettä ja lisää Spaghetteria Carbonara ainekset
6. Anna rauhassa muhia 7min, sitten lisää Carbonara jauhelihan ja sipulien sekaan.

7. Anna jäähtyä hetken, nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Defuncta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spaghetteria Carbonara valmis (Knorr), annos 100g41g41kcal1.2g5.7g1.5g0.4g
Sipuli (kuorittu)8.1g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Chili paprika punainen2.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha44g73kcal8.3g0g4.4g0g
Rypsiöljy 7.3g65kcal0g0g7.3g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g16g19kcal0.5g0.6g1.6g0g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana263g403kcal20.4g14.2g29.6g1g
Valittu annoskoko132g202kcal10.2g7.1g14.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna66g101kcal5.1g3.6g7.4g0.3g
Arvot/100g100g153kcal7.7g5.4g11.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=248537