Katkarapusalaatti

Pilko salaatti, puolita tomaatit ja viinirypäleet.

Anna katkarapujen ja herneiden sulaa huoneen lämmössä jos ovat pakastettuja.

Sekoita kaikki ainekset isossa kulhossa ilmavaksi salaatiksi.

Lisää keitetyn ja jäähtyneen kananmunan viipaleet kauniiksi jonoksi salaattikulhon reunamalle, pari sitruunaviipaletta toiselle reunalle.

Tee kastike sekoittamalla kermaviiliin sitruunamehua, sokeria ja suolaa sekä ripaus mustapippurirouhetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)24g16kcal3.5g0g0.2g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 24g3.1kcal0.3g0.2g0g0.3g
Kirsikkatomaatti, suomalainen7.8g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Herne 16g11kcal0.8g1.5g0.1g0.5g
Viinirypäle, keskiarvo, punnittu kivineen, vihreä/tumma 7.8g5.5kcal0.1g1.2g0g0.1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 31g20kcal1g1.5g1.1g0g
Sokeri 0.8g3.2kcal0g0.8g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 13g3.3kcal0.1g0.2g0.1g0.2g
Kananmuna, keitetty 8.6g12kcal1.1g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana264g151kcal13.8g11.4g4.8g2.4g
Valittu annoskoko132g75kcal6.9g5.7g2.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna66g38kcal3.5g2.9g1.2g0.6g
Arvot/100g100g57kcal5.2g4.3g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352170