Soijarouhebolognese

2 dl tummaa soijarouhetta
2 dl vettä
1-2 sipulia
2-5 valkosipulinkynttä
ruokaöljyä
1 prk paseerattua tomaattia
basilikaa
pippuria
suolaa
garam masalaa
paprikajauhetta

Kuullota hienoksi pilkotut sipulit pannulla öljyssä.

Lisää soijarouhe, vesi, tomaattimurska sekä mausteet.

Anna kiehua miedolla lämmöllä n. 10 minuuttia.

Halutessasi voit imeyttää veden soijarouheeseen jo etukäteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Superbr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma soijarouhe (Vegesun), annos 30g13g44kcal6.6g3.8g0.1g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 28g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)8.6g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 3.1g3.4kcal0.2g0.5g0g0.1g
Oliiviöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Paseerattu tomaatti (luomu) (Rainbow), annos 500g78g21kcal1g3.3g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana264g169kcal15.8g16g3.8g2g
Valittu annoskoko132g85kcal7.9g8g1.9g1g
Annoskoko puolitettuna66g42kcal4g4g1g0.5g
Arvot/100g100g64kcal6g6.1g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=413630