Kaalipata

Hauduta kaalia lialiemessä 1-2 h.
Lisää juurespussit ja kypsennuksen lopussa ruskistettu jauheliha.

Lisää kuivattua meiramia rutkasti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi53g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)1.1g3kcal0.1g0.2g0.2g0g
Kaali, valkokaali35g7.4kcal0.4g1.2g0.1g0.7g
Keittojuures, Pirkka28g7kcal0.3g1.3g0.1g0g
Paistijauheliha (10% rasvaa) (Maistuva), annos 400g14g21kcal2.9g0g1.1g0g
Siirappi 0.7g2.1kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana264g81kcal7.4g6.4g3g1.4g
Valittu annoskoko132g41kcal3.7g3.2g1.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna66g20kcal1.9g1.6g0.8g0.4g
Arvot/100g100g31kcal2.8g2.4g1.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=220139