Keltainen kanakeitto

Pirkan ohje.

Kuumenna vesi, fondi ja curry (2-3tl) kiehuvaksi.

Lisää broilerisuikaleet kattilaan.

Hienonna sipuli ja lisää se keittoon keittojuuresten kanssa, kuumenna kiehuvaksi.

Lisää pasta ja keitä 10-12min.

Sekoita joukkoon maissi ja kiehauta.

Lisää pesto ja tarvittaessa suolaa.

Pirkan alkuperäisohjeessa pesto tarjoillaan erikseen, mutta mun mielestä se maustaa koko keiton mahtavasti, joten sekaan vaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 528 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale marinoimaton (Pirkka)16g17kcal3.6g0g0.3g0g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef chicken (Knorr), annos 28g1.8g1.8kcal0g0.1g0.1g0g
Curryjauhe (-), annos 5g0.6g2kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
KEITTOJUURES Apetit pakaste13g3.2kcal0.1g0.6g0g0.3g
Farfalle kuviopasta (Pirkka), annos 70g6.2g23kcal0.7g4.6g0.1g0g
Gourmet maissi (Bonduelle), annos 140g8.8g7kcal0.3g0.9g0.2g0.3g
Pesto, vihreä (pirkka) (Pirkka), annos 14g5g21kcal0.1g0.1g2.2g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana264g152kcal10g13.8g6g1.6g
Valittu annoskoko132g76kcal5g6.9g3g0.8g
Annoskoko puolitettuna66g38kcal2.5g3.5g1.5g0.4g
Arvot/100g100g58kcal3.8g5.2g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=336387