Karppipannari

Kaikki ainekset kulhossa sekaisin ja taikina uunivuoalle, joka on voideltu.

Taikina hyvin löysää.

Ensin uuniin 220-225 asteeseen n. 20 minuutiksi ja sitten 160 asteeseen n.10 minuutiksi, kunnes pannarin pinta on ruskea.

Tarjoillaan marjojen kanssa! :)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Heidiihh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 50g363kcal0.6g0.2g40.6g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g200g1200kcal42g13.2g108g0g
Kananmuna kuoreton 550g785kcal68.7g1.6g56.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl500g1700kcal10g15g175g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g2.5g10kcal0g2.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2620g8114kcal242.6g64.6g760g0g
Valittu annoskoko1310g4057kcal121.3g32.3g380g0g
Annoskoko puolitettuna655g2028kcal60.7g16.2g190g0g
Arvot/100g100g310kcal9.3g2.5g29g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112903