Tomaatti-jauhelihakeitto

Pilko perunat, porkkanat ja sipuli pieniksi kuutioiksi ja anna kiehua vedessä kypsiksi.

Lisää paistettu jauheliha ja anna kiehua hetki.

Voit kaataa veden talteen, jotta voit säädellä keiton paksuutta ja makua.

Lisää kasvisten sekaan tomaattimurska ja sopiva määrä vettä.

Mausta suolalla, pippurilla ja yrttimausteilla (esim.

paprika, basilika, oregano).

Lisää sekaan vielä muutama hienoksi silputtu basilikanlehti ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi750g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g125g75kcal1.9g16.2g0.1g1.1g
Porkkana 100g33kcal0.6g5.6g0.2g2.6g
Sipuli (kuorittu)28g7.4kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Tomaattimurska (Euro shopper)200g60kcal2g8g0.8g0.4g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 100g221kcal17.5g0g17g0g
Basilika, tuore2.5g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2620g795kcal45g62.4g36.4g9.4g
Valittu annoskoko1310g398kcal22.5g31.2g18.2g4.7g
Annoskoko puolitettuna655g199kcal11.3g15.6g9.1g2.4g
Arvot/100g100g30kcal1.7g2.4g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=317954