Paras hernekeitto, raaka

Cashewpähkinöitä voi liottaa muutaman tunnin, jos haluaa.

Blendaa kaikki ainekset sileäksi 1tl meiramin kanssa, paitsi hiivahiutale ja oliiviöljy, joita voi ripotella valmiin annoksen päälle.

Jos käytää pakasteherneitä, voi käyttää kuumaa vettä.

Valmista keittoa voi myös varovasti lämmittää, mutta ei yli 42 asteen.

Tässä herneillä ei tarkoiteta kuivattuja herneitä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Hetsup

Hetsup sanoi...

Erittäin herkullinen, täyttävä ja raikas! Ei muistuta kovinkaan paljon perinteistä hernekeittoa.

sunnuntai 01.12.2013 klo 13:04

AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 625g431kcal31.6g58.5g2.5g19.4g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Cashewpähkinä 75g431kcal15g14.1g34.8g2.6g
Mineraalisuola keskiarvo 5g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 25g221kcal0g0g25g0g
Oluthiivahiutale (Oy valioravinto ab), annos 10g5g19kcal2.6g1.9g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2620g2244kcal100.4g156.2g125.2g46.6g
Valittu annoskoko1310g1122kcal50.2g78.1g62.6g23.3g
Annoskoko puolitettuna655g561kcal25.1g39.1g31.3g11.7g
Arvot/100g100g86kcal3.8g6g4.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=390928