Siskonmakkarakeitto-krisse

Keitä kasvikset toisessa kattilassa.

Laita keitinveteen pippurit.

Pursota siskonmakkarat toiseen kattilaan ja litraan vettä.

Pilko makkarapaloja halutessasi pieniksi, niin on sattumia joka lusikallisessa.

Laita sekaan kasvisliemivalmiste.

Yhdistä ainekset likimain kypsänä isompaan kattilaan.

Viimeistele lorauksella ketsuppia sekä silputa keittoon ruohosipulia tai vaikka valkosipulinvarsia, tai kevätsipulilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Krisse2506
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raakamakkara, siskonmakkara 1376g2918kcal136.6g12.5g261.3g0.4g
Keittojuurekset+peruna (Apetit), annos 100g2063g1176kcal28.9g255.8g4.1g0g
Nuppuvihannes kukkakaali, porkkana, parsakaali 825g245kcal15.7g28.8g2.1g20.1g
Vesi, vesijohtovesi 5502g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix138g69kcal2.1g13.8g0.7g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g41g50kcal1g2.5g3.7g0.6g
Mustapippuri 28g77kcal3g10.5g0.9g7.3g
Ruohosipuli 28g6.2kcal0.4g0.5g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g9082kcal375.4g648.8g546g58.2g
Valittu annoskoko10000g4541kcal187.7g324.4g273g29.1g
Annoskoko puolitettuna5000g2271kcal93.9g162.2g136.5g14.6g
Arvot/100g100g45kcal1.9g3.2g2.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272845