Tulinen kanakeitto

Flunssantappaja nro 1. :)

1. Kuori kaikki vihannekset ja paloittele sopivan pieniksi
2. Laita kattilaan vesi ja vihannekset kiehumaan ja lisää kanaliemikuutio
3. Lisää paloiteltu chili, raastettu inkivääri ja valkosipuli, sekä soijakastike oman maun mukaan
4. Paista suikaloitu broileri voissa ja öljyssä kunnes kunnolla ruskea paistopinta
5. Lisää broilerit ja kerma kattilaan
6. Anna kiehua vielä 20 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Inezi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Nauris 180g49kcal1.8g7.6g0.5g3.4g
Porkkana 125g41kcal0.8g6.9g0.2g3.2g
Fenkoli, annos 100g122g38kcal1.5g8.9g0.2g3.8g
Chili paprika punainen4.8g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Valkosipuli 19g21kcal1.5g3.1g0.1g0.4g
Inkivääri, tuore, silputtu19g15kcal0.3g3.4g0.2g0.4g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 4.4g14kcal0.4g0.6g1.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g4g29kcal0g0g3.2g0g
Rypsiöljy 4g35kcal0g0g4g0g
Kikkoman soijakastike vähäsuol. (250ml)12g10kcal1.1g1.3g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%132g145kcal3.6g3.6g13.2g0g
Broilerinfilee (Atria, ohut leike) 1kpl (113g)286g320kcal65.7g0g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2624g1440kcal153.6g71.6g57.4g22.4g
Valittu annoskoko1312g720kcal76.8g35.8g28.7g11.2g
Annoskoko puolitettuna656g360kcal38.4g17.9g14.4g5.6g
Arvot/100g100g55kcal5.9g2.7g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=205266