Mansikka-raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy varovasti sekoittaen.

Lisää vichy seuraavaaksi ja lopuksi venhäjauho-leivinjauhe ja vainilliinisokeriseos.

Laita taikina kahdelle pellille ja ripottele päälle tasaisesti mansikka- ja raparperipalat

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)508g706kcal56.4g2g52.8g0g
Sokeri 180g730kcal0g179.7g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl64g571kcal0g0g63.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 138g472kcal14g96.3g1.7g4.8g
Leivinjauhe 13g22kcal0.7g4.8g0g0.1g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g13g50kcal0g12.4g0g0g
Raparperi 212g71kcal1.5g11.6g0.2g3g
Mansikka 144g67kcal0.7g12.1g0.3g2.7g
Vichy, hiilihapotettu kivennäisvesi (Rainbow), annos 250g42g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2624g5380kcal146.6g637.8g237g21.2g
Valittu annoskoko1312g2690kcal73.3g318.9g118.5g10.6g
Annoskoko puolitettuna656g1345kcal36.7g159.5g59.3g5.3g
Arvot/100g100g205kcal5.6g24.3g9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=410692