Punainen katkarapukeitto

1 punasipuli
3 valkosipulin kynttä
2 rkl oliiviöljyä
3 tomaattia kannat poistettuina ja paloiteltuina
1 prk tomaattimurskaa
1/2 prk tomaattipurkin huuhteluvettä
1 prk kookosmaitoa
1 kalaliemikuutio
1 rkl ruskeaa ruokosokeria
3 rkl Maizena vaaleaa suurustetta
maissinjyviä pakastimen kätköistä
3 dl katkarapuja
cayennepippuria
suolaa

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulin kynnet.

Kuullota silppu kattilassa oliiviöljyssä.

Lisää tomaatit ja tomaattipurkin huuhteluvesi.

Sekoita joukkoon kalaliemikuutio sekä ruokosokeri.

Kiehauta ja keitä hiljaisella lämmöllä n. 15 min. Soseuta keitto sauvasekoittimella ja lisää kookosmaito.

Kiehauta.

Suurusta keitto suurusteella ja lisää maissi.

Keitä 5 minuuttia.

Lisää lopuksi katkaravut ja anna lämmetä.

Mausta cayennella ja tarvittaessa suolalla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1640 grammaa

Anu09
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g610g165kcal7.9g29.3g1.2g10.4g
Rypsiöljy 61g539kcal0g0g61g0g
Tomaatti 2134g486kcal12g73.6g6.4g29.9g
Tomaattimurska 2439g717kcal13.7g129.3g4.9g46.3g
Kookosmaito 2439g5079kcal49.3g68.5g520.2g12g
Kalaliemikuutio 61g186kcal6.1g20.7g8.5g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 1220g0kcal0g0g0g0g
Ruokosokeri61g249kcal0g60.9g0g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g61g226kcal0.6g51.2g1.8g0g
Katkarapu 915g626kcal132.1g0g10.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g16543kcal443.4g867g1228.2g198.6g
Valittu annoskoko10000g8272kcal221.7g433.5g614.1g99.3g
Annoskoko puolitettuna5000g4136kcal110.9g216.8g307.1g49.7g
Arvot/100g100g83kcal2.2g4.3g6.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175763