Kermaviili-kvinoakastike

Keitä kvinoa.

Sekoita muut ainekset valutetun kvinoan joukkoon, mausta suolalla, pippurilla ja muilla mausteilla.

Laita jääkaappiin viilentymään.

Sopii esim falafelin kastikkeeksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kvinoa, jyvät3659g13683kcal475.6g2524.4g219.5g219.5g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 4878g6453kcal128.3g156.1g585.4g0g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 732g2176kcal11g46.6g219.5g0.3g
Sinappi 366g481kcal16g51.6g22g6.2g
Sitruunamehu, laimentamaton366g77kcal1.1g5.9g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g45739kcal1264g5569.2g2092.8g452.8g
Valittu annoskoko10000g22869kcal632g2784.6g1046.4g226.4g
Annoskoko puolitettuna5000g11435kcal316g1392.3g523.2g113.2g
Arvot/100g100g229kcal6.3g27.8g10.5g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=146520