Manteli-omenakakkutaikinaan gluteeniton

Vatkaa ensin pehmeä voi tai margariini ja sokeri.

Lisää munat yksitellen.

Taikinaan lisäksi 2 tl leivinjauhetta ja 2 tl kardemummaa.

Mausta omenapalaset kanelilla ja sokerilla.

Vuokaan ensin kerros taikinaa.

Sitten omenanpalaset ja lopputaikina.

Ripottele päälle mantelilastuja.

Paista 175 uunissa n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 2656g14094kcal8g13.3g1593.3g0g
Sokeri 2580g10471kcal0g2577.1g0g0g
Kananmuna kuoreton2580g3689kcal309.6g0g258g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 1062g3558kcal0.6g866.8g0.5g14.9g
Mantelilastu, almendra cruda laminada (Hacendado), annos 10g759g4704kcal163.1g93.3g419.6g54.6g
Sokeri 364g1478kcal0g363.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g75987kcal962.6g7828.6g4542.8g139g
Valittu annoskoko10000g37993kcal481.3g3914.3g2271.4g69.5g
Annoskoko puolitettuna5000g18997kcal240.7g1957.2g1135.7g34.8g
Arvot/100g100g380kcal4.8g39.1g22.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167563