Luomusämpylät

Liuota hiiva lämpimään veteen, sekoita siirappi ja 6 dl jauhoja sekaan ja anna taikinajuuren muhia 20 min. Lisää loput aineet, tee löysähkö taikina, kohota 15 min. Leivo sämpylöiksi, kohota ja paista.

225 astetta n. 10 min

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Lepuuttaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g5481g18362kcal657.7g3617.5g131.5g449.5g
Grahamjauho 335g1098kcal35.4g203.3g7.4g33.2g
Siirappi 244g734kcal0.2g180.5g0g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 244g787kcal70.6g17.1g48.7g74.5g
Seesaminsiemen, kuorineen 195g1314kcal52.4g13.4g113g24g
Rypsiöljy 152g1346kcal0g0g152.3g0g
Vesi3045g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 305g227kcal40g3.3g1.2g21g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g47738kcal1712.6g8070.2g908.2g1204.4g
Valittu annoskoko10000g23869kcal856.3g4035.1g454.1g602.2g
Annoskoko puolitettuna5000g11935kcal428.2g2017.6g227.1g301.1g
Arvot/100g100g239kcal8.6g40.4g4.5g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=143010