Gulassikeitto

400 g naudanlihaa
100 g vaustettua siankylkeä
500 g perunaa
2 porkkanaa
pala palsternakkaa
2 paprikaa
2 sipulia
2 tomaattia
4 valkosipulinkynttä
0,5 tl juustokuminaa
0,5 tl cayennepippuria
0,5 tl mustapippuria
4 tl voimakasta paprikajauhetta
4 laakerinlehteä

Lihat ja sipulit paistetaan siankyljen rasvassa.

Lisätään muuta aineet, paitsi perunat.

Keitetään kunnes liha on kypsää, lisätää perunat ja keitetään kypsiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Tyynet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanlihapihvi, paistettu 300g595kcal88g0g26.9g0g
Siankylki, raaka75g241kcal11.1g0g22.1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 375g285kcal7g58.1g0.7g3.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g97g27kcal0.6g5.8g0.2g2.4g
Palsternakka 112g72kcal0.6g13.3g0.4g5.1g
Paprika keltainen 127g38kcal1.2g6.5g0.3g2.5g
Paprika vihreä 127g27kcal1.2g3.2g0.4g2.4g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Lihaliemikuutio Maggi25g69kcal2.2g1.7g5.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2628g2750kcal225.8g184.4g113.6g34.8g
Valittu annoskoko1314g1375kcal112.9g92.2g56.8g17.4g
Annoskoko puolitettuna657g688kcal56.5g46.1g28.4g8.7g
Arvot/100g100g105kcal8.6g7g4.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=305933