Kana pekoni kastike

Paista kana suikaleet lähes kypsiksi tilkassa öljyä.

Leikka pekoni siivuiksi ja lisää kanojen sekaan.

Kun kanat ja pekonit ovat kypsiä, lisää ruokakerma.

Anna hautua 5 min, lisää ananaspalat hetki ennen tarjoilua.

Sopii hyvin riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen599g779kcal101.9g12g49.1g0.6g
Auringonkukkaöljy (100g)15g132kcal0g0g15g0g
Amerikan Pekoni filee, HK270g432kcal56.6g0.8g242.7g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)225g191kcal2.2g7.9g15.7g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g205g123kcal0.8g30.8g0.2g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2628g3314kcal323g103g645.4g7g
Valittu annoskoko1314g1657kcal161.5g51.5g322.7g3.5g
Annoskoko puolitettuna657g829kcal80.8g25.8g161.4g1.8g
Arvot/100g100g126kcal12.3g3.9g24.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181672